onsdag 1. januar 2014

GODT NYTTÅR !!!

Godt nytt år til alle og en hver! 

Jeg håper dere har hatt ei fin juletid, og at dere har fått kost dere masse. 
Tiden har vel kommet for at nyttårsforsettene skal gjelde, og selv om jeg aldri greier å holde ut lenger en noen dager, max en uke, så prøver jeg på nytt. :) I år som mange av de foregående årene er det trening, slanking og sunnere livsstil som står øverst. Men jeg har også sett at jeg har forsømt bloggen og scrappinga i det året som har gått, så jeg har bestemt meg for å prøve å bli flinkere på dette!! Skal jo faktisk ikke så mye til for at det skal gå greit! ;)

Dagen i dag har stort sett gått med til gutta, familiemiddag og avslapping, men jeg rakk meg en liten tur på scrapperommet for å farge litt med Copictusjene mine. Godt i gang med et motiv, og det var herlig å få tid til det igjen!! :)

Det jeg tenkte å vise dere i dag, er noe jeg laget like før jul. Det var litt pludder og pirk for å få det til, men resultatet ble ei lyslykt. Nå har det jo kommet så mange fine elektriske lys på markedet, så da er det jo helt greit med noe i papir. 

Jeg husker ikke helt hvor jeg har funnet malen, men skal lete litt i morgen for å se om jeg finner det.  :) I bunnen på selve lykta og i bunnen på lokket har jeg brukt ekstra tykk papp for at det skal bli stødig. 

Ellers er det brukt:

Ark: Mønsterark fra Pion Design, Bazzill kartong farge Vanilla
Pynt: sjøllaga blomster, osteklut, noteark, Seambinding ribbon, pyntebær, halvperler, perleswirl og pynteanheng.
Verktøy: embossingdies fra Tim Holtz.
Stempel: Tekst fra Kort og Godt, motiv fra LaLaLand. Fargelagt med Copics.
Annet: Kanter er sverta med Color Box - Raw silk, blomsten er trykt ut i kaffefilter og malt med Copics, toppen på lokket er satt sammen selv, vinduene er acetatark som er embossa.

Så håper jeg at 2014 blir et lysende år for kreativiteten, og at scrappelysten blir værende det meste av tiden! :)

Ha en fin kveld! 
Klem fra


1 kommentar :

  1. Godt nytt år til deg og dine.

    Så kjekt å se aktivitet på bloggen din. En flott lykt og nydelig farget motiv.

    SvarSlett