mandag 17. januar 2011

Sjekk dette!!


Scraphaugen starter snart sin vinterscrapp, og premien er en Epic 6!!! Helt rått. Jeg hadde ikke klart meg uten denne maskina, og jeg håper den kan friste deg til å delta i cupen. Påmeldingsfrist er 10. februar, og oppstart er 14. februar. Jeg har meldt meg på, og det håper jeg det er mange fler som gjør. Dette blir gøy!! Mer om cupen kan du lese på bloggen til Scraphaugen, og påmelding skjer i forumet, under fanen Vinte cupen 2011
Epic 6, den nyeste stansemaskina fra Quickutz. Stanseplata er 6" X 12", og det finns mange forskjellige dies å få kjøpt. Nydelige border, figurdies, alfabeter og mye mer. Ann Therese har mange fine dies til salgs i butikken, og nå er det salg på de!!!

På denne Lo'en har jeg trykt ut bilene og tittelen
ved hjelp av dies.
        Her der det tittel, sommerfugl og strå som er trykt
 ut ved hjelp av Epic 6.
                   
   

3 kommentarer :

 1. Hei Linda.

  Takk for hyggelig besøk i bloggen min. De hjertene jeg har brukt er egentlig et helt ark 12 x 12. Det er produsert av KI Memories, og finnes i flere farger. Se link. Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte mine. Det var på ei messe for lenge siden. Men kanskje noen fortsatt har dem til salgs. Prøv å let litt rundt nå som du vet produsenten. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Oj - se her. Bikuben har dem. Første butikken jeg søkte på, så det kan godt hende andre har dem også.

  SvarSlett
 3. Tusen hjertelig takk! Og så kjapt da. :)

  SvarSlett