fredag 27. mai 2011

Kraftkartong

Eller Bazzill- Classic- Kraft som er navnet Ann Therese har på dette poduktet i butikken. Slik ser denne kartongen ut:

Prisen er kr.6,00 pr. ark. Denne kartongen kan nok se grå og kjedelig ut, men jeg syns den er kjempeflott å bruke til "bakgrunn" på mange prosjekter. Fordeler som billig, kraftig og meget anvendelig med hensyn til farger er noe jeg setter pris på.

Jeg har laget noen prosjekter som jeg håper kan være til inspirasjon slik at denne kartongen får flere tilhengere som liker å bruke den.


Det første prosjektet er et bok-kort. Mal til dette kortet fant jeg et sted på internett, men jeg har ikke klart å finne igjen adressen. Målet er å lage min egen mal, men det får bli litt senere.


På dette kortet har jeg brukt kraftkartong som basis, og så har jeg brukt annet mønsterark for å sette preg på kortet. "Boksidene er laget av akvarellpapir. Jeg har brukt en puncher fra MS, en puncher fra XCut og en Spellbinders nestabillities. Ellers har jeg brukt blomster, bånd, metallpynt, blingswirl, magic mesh, pyntenål, tekststempler, sommerfuglpunch og glitter-stickles.


Neste prosjekt ble en gaveboks. Denne har jeg også funnet på internett et sted.


Også her er kraftkartongen brukt som basis, med forskjellig mønsterark oppå den. Ellers er det brukt plastsider, bång, halvperler i forskjellige former, blomster og blomstergrein, del av ei gammel bokside. Jeg har brukt en puncher fra MS, dies fra spellbinders og Tim Holtz, tekststempel og glitter-stickles.


Jeg fikk også lyst til å lage et gavekort-kort. Det ble derfor mitt neste prosjekt. Det er fint med gavekortene, for da kan jubilanten kjøpe seg noe som er i tråd med smaken til den som får gavekortet. Men ikke alle kortene som disse gavekortene ligger i, er like fine, så jeg bestemte meg for å lage noe selv. Jeg har prøvd meg på å lage en mal, eller tutorial som det så fint heter, til dette kortet, og det kan du finne her.

Igjen er kraftkartongen basis, med annen kartong og mønsterark som brukes oppå. Også her har jeg brukt pnucher fra MS, blonder, perlebånd, blomster, blingswirler og tag. Diverse tekststempler, dies fra Tim Holtz, glitter-stickles og sommerfuglpuncher.


Det siste prosjektet som ble med helt på tampen, var en LO av gutta mine på 17. mai. Slik ble den.

Materiallista består av blant annet. kraftkartong, maling, kakeserviett, russekort, ispair, bølgepapp, blonde og bånd, pyntenål, metallpynt og QK alfabetet Frankie classic.


Jeg håper du likte noe av det du har fått sett, og så vil jeg si; Sett igang og SCRAPP! Det er jo så gøy!! :)

Klem fra Linda

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar