mandag 7. januar 2013

Etterslep

Hei sann, og godt nyttår til dere!

Nå er et nytt år godt i gang, og jeg hadde store planer om å være flink med bloggen dette året. Men det har selvfølgelig skåret seg fra første dag! Jeg har ikke scrappa så mye i det siste, har brukt det meste av tida til å fargelegge med Copicsene mine. Det er jo så arti!! :) Koser meg skikkelig, og glemmer helt å lage noe med de stempeltrykka jeg har farget. I tillegg bruker jeg mye tid på å finne fargekombinasjoner som jeg liker. 

I dag skal dere få se et stempeltrykk jeg til alt overmål har greid å lage et ferdig kort ut av. Her har jeg også fargelagt med Copicstusjene, men jeg har glemt å skrive opp hvilke farger jeg har brukt. Dette kortet blir min deltakelse i Scraphaugen sin januarutfordring, der vi skulle la oss inspirere av et bilde. Ettersom det ikke er lenge siden det var jul, så ble det sannelig et julekort. 

På dette kortet har jeg brukt:

Ark: Ensfarga Bazzill turkis og brun bling. mønsterark fra et sted jeg ikke husker.
Pynt: seambinding ribbon,snøkrystallbrads, osteklut, blomster fra WOC, metallhjørne fra kort & Godt, bølgepapp, stickles og bokstaver fra Adornit.
Verktøy: dies fra Spellbinders, Quickutz og Magnolia. Puncher fra Martha Stewart.
Stempel: Motivstempel fra lilly of the Valley fargelagt med C, Tekster fra Kort & Godt og Dylusions.
Annet: noen kanter svertet med Cat's Eye, chesnut roan, søm på noen paneler.

Da får jeg bare håpe at jeg kan greie å bli flinkere til å lage noe jeg kan legge ut framover, slik at det blir litt fart i bloggen! Takk til dere som orker å stikke innom!!! Og takk til dere som legger igjen kommentarer, det syns jeg er veldig koselig!! 

Klem fra 
post signature3 kommentarer :

 1. Så nydeligt farget.
  Kan vel si at det ble et vinterkort med de fargene du har valgt. Brunt og turkies er så flott sammen.

  Ha en fin dag.
  DT-Jorunn Elin

  SvarSlett
 2. Kjempe flott julekort - liker at du har brukt "utradisjonelle" farger på julekortet ditt ;-)Og stilig med snøfnuggene inni kortet!
  Takk for at du deltar i januarutfordringen :-)

  Klem DT-Hege

  SvarSlett
 3. herlig kort, oppsett og farger! ♥

  SvarSlett