onsdag 29. desember 2010

Koselig kveld

I kveld har vi hatt noen venner på besøk, og det ble en trivelig kveld.  Mat, mye god drikke og godt humør gjorde sitt til at klokka ble nesten 03.00 før de siste dro hjem. Det har etterhvert blitt en fast tradisjon med hvem vi ber hjem, og hvilken kveld i jula vi ber folket hjem.

Tidligere i dag satte jeg meg ned for å scrappe litt, og det ble en LO av gutta på tur oppover til "svigers in spe" for å spise julefrokost. Gutta har fått seg nye luer og nye jakker, og det var godt å ha da vi skulle gå de få metrene for å komme til farmor og farfar.

På denne LO'n har jeg brukt ark fra Minnehjørnet og Magnolia. Bølgepapp, mosegummi, blomster fra Papirloftet og bånd. Titellen er skrevet med det nye alfabetet fra Quickutz: "Winter wishes" og swirlen er QK nye flourish. Utstyret fra QK har jeg kjøpt på Scraphaugen, hos Ann Therese.


2 kommentarer :

  1. Hei Linda!! Så utrolig mye fint du har i bloggen din!! Du lager de nydligste LOer og Kort!! Lekkert, lekkert, lekkert!! Gleder meg til å titte innom her igjen!! Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår!! Klem Turid

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det Turid! :)

    SvarSlett