onsdag 22. februar 2012

Jule/vinterpakke fra Scraphaugen

I januar fikk DT medlemmene hos Scraphaugen en jule/vinterpakke vi skulle lage produkter av. Nå skal det sies at det ble litt annerledes enn tenkt i forhold til denne, for noen DT'ere har sluttet, og noen nye har kommet. Men, vi som har mottatt pakken, og fortsatt er DT'ere, har i alle fall laget noe. Mye av det vi har brukt på bidragene finner du i butikken til Ann Therese, Scraphaugen.

Slik ble mine bidrag;
Slik så min DT pakke ut. Masse spennende!

Det første jeg fikk laga var en LO av Noah, yngste sønnen i huset. Bildet er gammelt , men like viktig å scrappe for det. Her var vi ute på aketur, og Noah storkoste seg da det ble litt fart over sakene.

På denne LOen er alt av mønsterark fra pakken vi fikk, i tillegg til charms og Glossy accents.

Her har jeg laget et vinterkort. Stempeltrykket er av Lilly of the Valley sin julekolleksjon 2011. Kjempeflotte stempel. Stemplet er fargelagt med Promakers/Copics.


På dette kortet er mønsterark, charms og mosegummi fra pakken.
Dette kortet har stempeltrykk fra Papilion. Også dette fargelagt med Promakers/Copics.

Her er mønstererk, charms og Glossy accents bidrag fra pakken vi fikk.

Mitt siste bidrag ble en julegavepose. Det er lenge til jul, men i fjor var jeg så sent ute at jeg ikke fikk laget stort. Det har jeg bestemt meg for å unngå i år. Derfor er jeg allerede nå ferdig med en ting!På denne julegaveposen har jeg brukt; mønsterark, motivet av nissen, blomster
Klem fra
post signature

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar