lørdag 10. mars 2012

Ny utfordring hos Scraphaugen

Ettersom jeg er designer for Scraphaugen, har jeg i dag lyst til å minne dere på impulsutfrodringen der. I bloggen til Scraphaugen kan dere se bidrag fra flere designere, og dere kan også lese om utfordringa.

Utfordringa for mars er:

* vi vil se die(s) fra Quickutz
* fargen lilla må være framtredende

Frist for innlevering er 20. 03.2012 kl. 23.59.

Mine inspirasjonsbidrag ble slik:


På de to LOene er det brukt kvit Bazzill, lilla Bazzill i forskjellige fargetoner og overflater, blomster , bånd, kleslappe, osteklut og halvperler. Av Qk, så er det på den første LOen brukt julekuler, bølgekant over bildet, tittel, grein, tekst og tulipanene i blomstersammensetninga. (Det er den diesen som er en del av premien.) På den andre LOen er tittel, snøkrystallbord og panel under bildet trykt ut med Qk.



På de to kortene er det brukt Bazzill i forskjellige lillafarger og et mønsterark. Ellers er det brukt bånd, mettalteip, mesh, embossing, halvperler, chipboard behandla med UTEE, charms, stempeltrykk fra Kenny K. fargelagt med Promakers. På det første kortet er lykta, gratulasjonstagen, panelene inni kortet trykt ut med Qk. På det siste kortet er Qk brukt for å lage hjørnene, rammer, tagen med gratulerer og paneler.
Ta en titt i bloggen til Scraphaugen og se hva de andre designerne har laget.
Klem fra
post signature

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar