lørdag 7. april 2012

Siste del av Magnoliapakken er ute i bloggen til Scraphaugen nå, og her får dere se altered produkter. Vi har kost oss masse med disse flotte produktene, og vi håper du vil kose deg også. Om du ikke har noen av de produktene vi har vist, er det bare å ile inn til Scraphaugen for en handlerunde!!

Her kommer mine inspirasjonsbidrag.Det første bidraget mitt er framsida på ei skrivebok. Det er ei fin lomme til å ha sin personlige framside i. Hos meg ble det til meg selv. :)
Her har jeg brukt mørk rosa og rosa Bazzill, kraftkartong og mønsterark fra Magnolia.Stempeltrykket er fra pakken jeg fikk, og det har jeg fargelagt med Prismacolor. Blondebåndet og borden er fra pakken. Jeg har i tillegg brukt mesh, halvperler, søm, blomster og bladgrein fra Prima. Tagen, swirl, deler av blomstene og øyenstikkeren er stanset ut med dies fra Magnolia. Motivet er stanset ut med dies fra Spellbinder, mønsterarket har fått hjerteform ved hjelp av Silhouettemaskina og bokstavene er quickutz sitt alfabet.

Mitt andre bidrag er en tag.
På denne tagen har jeg brukt doilien som var trykt ut med die fra Magnolia, i mønsterark fra Magnolia, fra pakken. Selve tagen er trykt ut me die fra Tim Holtz i kraftkartong som har fått sverte på kantene. Gjerdet er trykt ut i brun mosegummi med die fra Magnolia, det samme med nøkkelen. Nøkkelen har i tillegg fått et lag med glossy accents.Osteklut er med, metallhjørne, metallnål og charm. Jeg har brukt bånd, hyssing, knapper og blomster som min mor har heklet. Teksttagen er klipt ut fra et mønsterark.
 
Klem fra
post signature

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar